Om Nori

Nori ville aldrig ta av sig sina smycken. Det är faktiskt så allt startade, på en strand vid medelhavet. Hennes filosofi är att smycken ska tåla att användas varje dag, oavsett hur din dag ser ut. Det var med den drömmen som House of Nori grundades, smycken gjorda av Stainless Steel som är helt vattentåliga och fria från missfärgning.

Visionen är att bära smycken som man älskar utan att behöva oroa sig för att det ska ändra eller förlora sin färg. Därför är alla smycken från House of Nori gjorda av Stainless Steel, en metall som är känd och älskad för sin otroliga hållbarhet. Jämfört med traditionella material som mässing och koppar så kommer inte Stainless Steel rosta, ändra färg, eller oxidera, vilket gör att det är ett perfekt material för att skapa hållbara smycken. Men det är också ett material som är allergivänligt och perfekt för dig med känslig hud. Med en 18K guldplätering och den senaste tekniken i beläggningsprocessen som kallas PVD, kan vi garantera att smyckena inte kommer göra dig besviken. Precis som Nori kan du nu duscha, träna, sova, dansa eller spendera hela dagen på stranden med dina smycken på, de kommer inte att förändras eller förlora sin färg. Smycken som är gjorda för att hålla, så att du alltid ska kunna ha dem på.

Noris mål är att skapa trendiga, högkvalitativa och hållbara smycken som håller länge utan att kosta dig en förmögenhet. Glimra precis som Nori när du skapar minnen tillsammans med dina nya favoritsmycken. För både miljön och för din skull. Säg hejdå till allt du tidigare hört om smyckesvård, och hej till dina nya favoriter från House of Nori, smycken som kan göra vad andra smycken inte kan.

Grundat och baserat i Sverige