What is waterproof jewelry?

Vad är vattentåliga smycken?

För oss är smycken en del av vår personlighet. En liten assessor som kan rymma så många minnen och innehålla så många känslor. Du fick det som en present, eller ärvt från någon du älskar, haft det sedan du föddes eller när du bär det känner du dig ostoppbar. Utan våra smycken känner vi oss nakna, inte oss själva. Men det är inte alltid lätt att veta vilka smycken som kommer att hålla över tid och i alla situationer. Vattentåliga smycken är ett utmärkt alternativ för dig letar efter hållbara smycken som vill slippa oroa sig för att smyckena ska tappa färg eller bli gröna. De är också ett perfekt val för dig som söker hållbarhet och vill minska ditt avtryck på miljön. Men hur väljer man de rätta smyckena? Vi vill ge dig tips på vilka material som är vattentåliga och vilka smycken du kan lita på för att hålla dig snygg och trendig oavsett vad dagen har att erbjuda.

Vattentåliga smycken är smycken som har designats för att tåla påfrestningar som kan uppstå när man bär dem. Det kan vara allt från att duscha eller bada med smyckena på, till att använda dem när man tränar eller utför andra fysiska aktiviteter. Vattentåliga smycken gör att du slipper behöva oroa dig för att de ska tappa färg eller bli förstörda när du utsätter dem för vatten eller andra påfrestningar. Du kan bära dina smycken hela dagen och hela natten, och du behöver inte ta av dem när du duschar eller tränar. Nu när du har denna informationen kan vi gå vidare och utforska olika material och metaller som är resistenta mot vatten och missfärgning.

Vilka smycken blir inte missfärgade?

Smycken som rostar, tappar färg och blir gröna när dom utsätts för vatten, parfym och lotions är vanligtvis gjorda av metaller som inte är korrosionsbeständiga. Vanliga exempel inkluderar järn, koppar och nickel, som alla kan oxidera och bli missfärgade eller rostiga när de utsätts för vatten och fuktighet och det är dessa metaller man vill försöka undvika. 

Rostfritt stål, platina och guld skiljer sig från dessa metaller genom att vara korrosionsbeständiga, vilket innebär att de inte påverkas av fuktighet eller luft och därför inte rostar eller färgar av sig. Det är därför smycken som är tillverkade av dessa material kan användas när du tränar, duscha eller dansar utan att bli skadade.


Att välja rätt smycken

På House of Nori vill vi att du ska känna dig trygg när du väljer och bär våra smycken. Vi förstår att smycken är en viktig del av din livsstil och vi vill att du ska kunna använda dem i alla situationer, oavsett vad du gör eller vart du gör det. Våra smycken är gjorda i 18k guldpläterat rostfritt stål så att du kan bära dina favoriter överallt - från stranden till träningspass på gymmet. Det bästa av allt? du behöver inte oroa dig för att dina smycken ska tappa färg eller rosta. Våra smycken är tillverkade av högkvalitativa material som håller vad de lovar.

 

Tillbaka till blogg